324379001

Kadınlar Dünya Yoga Gününü kutladılar

Kadınlar Dünya Yoga Gününü kutladılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi spor kurslarında eğitim alan kadınlar, Dünya Yoga Günü etkinlikleri kapsamında hep birlikte yoga yaptı. Kadınlarla bir araya gelen Başkan Çavuşoğlu, “Kadın özgürleşmezse ülke özgürleşmez, kadın özgürleşmezse evlerimiz özgürl

Kadınlar Dünya Yoga Gününü kutladılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi spor kurslarında eğitim alan kadınlar, Dünya Yoga Günü etkinlikleri kapsamında hep birlikte yoga yaptı. Kadınlarla bir araya gelen Başkan Çavuşoğlu, “Kadın özgürleşmezse ülke özgürleşmez, kadın özgürleşmezse evlerimiz özgürleşmez, kadınlar mutlu olmazsa yüzümüz gülmez” dedi.
26.06.2024
Başkan Çavuşoğlu, Dünya Yoga Günü etkinliklerine katıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarında yoga eğitimi alan kadınlar ile Dünya Yoga Günü etkinliğinde bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Spor Oyunları Kompleksi’nde düzenlenen programa Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, eğitmenler ve 250 dolayında yoga eğitimi alan kadın katıldı. Kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Çavuşoğlu kolaylıklar diledi. Kadınların çok güzel bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada toplumsal duyarlılığın arttığı bir Denizli hayali için çalışacaklarını, bu anlamda ‘ben’ değil ‘biz’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Kadın özgürleşmezse ülke özgürleşmez

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak, özgür bir ülkenin temellerini kadınlarla birlikte attığını vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Bugün kadınlarımızın özgürleştiği, hiç kimseden izin almadan, kimseye hesap vermek zorunda kalmadan, kendisi olabildiği, yüreğinizde sevgi ve sadece insan olmasının en büyük sebebi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet sayesindedir. Bu konuda en çok borçlu olduğumuz Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’in de sonsuza kadar yaşatılması için üzerimize düşen görevi yapacağımıza emin olabilirsiniz. İstiyoruz ki her zamankinden daha çok sesiniz çıksın. Kadın özgürleşmezse ülke özgürleşmez, kadın özgürleşmezse evlerimiz özgürleşmez, kadınlar mutlu olmazsa yüzümüz gülmez” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Dünya Yoga Günü etkinliğine katılan kursiyerler arasında yapılan çekilişi ile 5 kişiye bisiklet hediye edildi.

.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu