Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da 2 Kilometrelik Caddeyi Sıcak Asfaltla Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın

Tufanpaşa Mahallesi'ndeki Şehit İsa Tahta ve Şehit İlyas Paksoy caddeleri, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın Tufanpaşa Mahallesi'nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başladı. 2 kilometre uzunluğundaki Şehit İsa Tahta ve Şehit İlyas Paksoy caddeleri, yürüyüş yolu ve sıcak asfaltıyla baştan uca yenileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde Andırın'da yoğun çalışmalar yürütülüyor. Tufanpaşa Mahallesi'nde ulaşımda kritik öneme sahip ana arterlerde altyapı çalışmaları tamamlandı.

Yol Yenileme Çalışmaları

Altyapı çalışmaları sırasında bozulan yolların konforlu hale getirilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında, Şehit İsa Tahta Caddesi ve Şehit İlyas Paksoy caddeleri yenileniyor. Yürüyüş yollarında yapılan düzenlemelerin ardından ekipler, 2 kilometrelik güzergâhı sıcak asfaltla kaplıyor.

Mahalle Muhtarının Değerlendirmesi

Tamamlandığında mahallenin ulaşım standardını önemli ölçüde artıracak olan çalışma, hem araç hem de yaya trafiğinde güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlayacak. Tufanpaşa Mahalle Muhtarı Nebi Kürtül, yürütülen çalışmaların mahalle halkı için büyük önem taşıdığını belirtti. Kürtül, "Mahallemizin en işlek caddelerinde yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımız artık daha konforlu bir ulaşıma kavuşacak. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ediyorum" dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!