Kahramanmaraş'ta Azerbaycan Büyükelçisi'ne Resmi Kabul

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ve beraberindeki heyeti ağırlayarak şehirdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Heyetle birlikte Azerbaycan Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Görgel, "Şehrimize ilgi ve destekleri için kardeş Azerbaycan halkına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Resmi Ziyaret ve Görüşmeler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehre gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette, şehrin mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Görgel, Büyükelçi Memmedov'a son dönemde hayata geçirilen projeler, devam eden yatırımlar ve deprem sonrası yenileme sürecine ilişkin bilgiler aktardı.

Azerbaycan Mahallesi İncelemesi

Görüşmede, Azerbaycan tarafından şehre kazandırılan ve iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarını simgeleyen Azerbaycan Mahallesi'nin mevcut durumu ele alındı. Mahallenin tamamlanma süreci, bölgedeki sosyal donatılar ve vatandaşlara sunulan hizmetler üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Ziyaretin ardından Başkan Görgel, Büyükelçi Memmedov ve beraberindeki heyetle birlikte Azerbaycan Mahallesi'ne giderek bölgede incelemelerde bulundu.

Kardeşlik Bağlarının Güçlenmesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Sayın Reşad Memmedov'u ve heyetini şehrimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Şehrin yeniden imarı, sosyal hayatın canlanması ve altyapının güçlendirilmesi yönünde yürüttüğümüz çalışmaları paylaştık. Azerbaycan'ın destek ve dayanışması bizim için son derece değerli. Azerbaycan Mahallesi, iki ülke arasındaki bağların gücünün somut göstergesidir. Bu kardeşlik hukukunu her daim diri tutacak, ortak projelerle güçlendireceğiz" dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!