Kayseri'de Kartal Kavşağı'na 23 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı

Kayseri

Büyükşehir Belediyesi, Kartal Kavşağı'ndaki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için 23 milyon TL yatırım başlattı. Çalışmalar kapsamında Talas yönündeki servis yolu trafiğe kapatıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak ve altyapıyı güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatları doğrultusunda, şehrin önemli bağlantı noktalarından Kartal Kavşağı'nda kritik bir altyapı düzenlemesi hayata geçiriliyor.

23 Milyon TL'lik Kanalizasyon Yatırımı

Yaklaşık 23 milyon TL yatırım bedeli ile yürütülen Kartal Kavşağı Kanalizasyon Hatlarının deplase inşaatı, kavşağın yenilenmesine yönelik kapsamlı çalışmaların önemli bir aşamasını oluşturuyor. Yetkililer, kavşakta planlanan ulaşım projelerine geçilebilmesi için mevcut altyapının yenilenmesinin zorunlu olduğunu belirtti.

KASKİ Tarafından Yürütülen Çalışmalar

Çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı kuruluşu KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından titizlikle sürdürülüyor. Atık Su Deşarj Hattı yapımı kapsamında, Kartal Kavşağı'ndan Talas istikametine giden servis yolu taşıt trafiğine kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi, sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını istedi.

Başkan Büyükkılıç'tan Açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin altyapısını daha dayanıklı ve modern hale getirmek için çalıştıklarını vurguladı. Büyükkılıç, "Ulaşımda konforu artıracak büyük projeler için öncelikle altyapının güçlendirilmesi şart. Kartal Kavşağı'ndaki bu düzenleme, bölge trafiğini uzun vadede rahatlatacak önemli bir adım olacaktır" dedi.

Planlanan Takvimde İlerleme

Yetkililer, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini, tamamlandığında hem bölgedeki altyapı kalitesinin artacağını hem de ulaşımın daha akıcı hale geleceğini açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların süreç boyunca göstereceği anlayış ve destek için teşekkür etti.


Kayseri,Kayseri Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!