Kayseri'de LGS ve YKS öğrencilerine bin 782 kaynak kitap dağıtıldı

Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla düzenlenen törende öğrencilere ücretsiz kitap setleri verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, KAYMEK tarafından düzenlenen Kitap Dağıtım Töreni ve Sınav Motivasyon Semineri'nde LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap dağıttı. Büyükkılıç, öğrencilere "Gençler, iyi ki varsınız. Alnınızdan öpüyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Protokolün Geniş Katılımı

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törene, Büyükkılıç ve Göktaş'ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti MKYK Üyesi Dursun Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş, daire başkanları, müdürler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve mehteran gösterisi ile başladı.

Gençlere Motivasyon Mesajları

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Geleceğimiz olan Teknofest gençliği, değerlerine bağlı, vatanına, milletine bağlı gençlerimiz. Özgüven içerisinde Fatihlerin, Yavuzların, Kanunilerin, Abdülhamid Hanların torunları, sizleri alnınızdan öpüyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Göktaş'tan Tavsiyeler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise öğrencilere hayal kurmalarını ve hedeflerinden vazgeçmemelerini tavsiye etti. Göktaş, "Hayal kurmak bedava ama hayalleri gerçekleştirmek de inanç ister, azim ister, kararlılık ister. İşte bu inanç, o azim, o kararlılık sizde var. Hayal kurun, hayalini kurduğunuz hiçbir şeyden asla vazgeçmeyin" dedi.

Kitap Dağıtım Detayları

Törende, Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. sınıf LGS hazırlık gruplarına 720 set, 12. sınıf ve lise mezunu YKS hazırlık gruplarına bin 62 set olmak üzere toplam bin 782 kitap ücretsiz olarak dağıtıldı. Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri, 2025-2026 eğitim öğretim yılında 10 farklı tesiste 4. sınıftan 12. sınıf ve mezun gruplara kadar öğrencilere hizmet veriyor.


Kayseri,Kayseri Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!