Kayseri'nin Batısında 295 Milyon TL'lik Katlı Kavşak Projesi Yoğun Tempo ile Sürüyor

Kayseri

Büyükşehir Belediyesi, şehrin batı bölgesindeki trafiği rahatlatmak için DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nde çalışmaları yoğun şekilde devam ettiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını iyileştirmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kentin batısındaki trafiği rahatlatmak için planlanan DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nde çalışmalar yoğun tempo ile sürüyor.

295 Milyon TL'lik Trafik Yatırımı

295 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, bölgedeki trafik ışıklarını kaldırarak kesintisiz akış sağlamayı, güvenlik ve ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, gece gündüz çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Başkan Büyükkılıç'tan Açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin ulaşımda daha modern ve güvenli bir yapıya kavuşması için yatırımların kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Büyükkılıç, "DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşağı'nda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizi konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşturacağız. Şehrimizin batısındaki trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Önceki Başarılı Uygulama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda 268 milyon TL maliyetle tamamlanan 29 Ekim Katlı Kavşağı'nı Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde hizmete açarak ulaşımda önemli bir adım atmıştı. DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte, şehir trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanması planlanıyor.


Kayseri,Kayseri Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!