Kemer Belediyesi Personeline Promosyon Ücretleri Belirlendi

Kemer Belediyesi Personeline Promosyon Ücretleri Belirlendi

VakıfBank'ın kazandığı ihaleyle belediye personeline 51 bin TL ile 84 bin TL arasında değişen promosyon ödemeleri yapılacak

Kemer Belediyesi personeli için promosyon ücretleri, canlı yayınlanan ihale ile belirlendi.

Kemer Belediyesi Personel LTD ŞTİ personeli ile memur, kadrolu işçi, sözleşmeli personel ve Mavi Nar Emlak Turizm Tic. LTD ŞTİ personelinin promosyon ödemeleri için düzenlenen ihaleye çok sayıda banka katıldı.

Geniş Katılımlı İhale

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ihaleye Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye başkan yardımcıları, müdürler, işçi temsilcileri ve çeşitli bankaların Kemer şube yetkilileri katıldı.

VakıfBank İhaleyi Kazandı

Canlı yayınlanan ihale sonucunda VakıfBank en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandı. Banka, 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Kemer Belediyesi Personel LTD ŞTİ personeline 56 bin TL, memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personele 84 bin TL, Mavi Nar Emlak Turizm Tic. LTD ŞTİ personeline ise 51 bin TL promosyon ödemesi yapacak.

Başkan'dan Hayırlı Olması Temennisi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ihale sonrası yaptığı açıklamada belediye personelinin promosyonlarının hayırlı ve uğurlu olmasını dilediğini ifade etti.


Antalya,Kemer Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!