324379001

Kemer’de bayramlaşma programı

Kemer’de bayramlaşma programı

Kemer’de bayramlaşma programı

Kurban Bayramı çerçevesinde Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde başlayan bayramlaşma programı, protokol üyelerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı ziyaretleri ile son buldu.

Polis merkezine yapılan ziyaret sırasında Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni de ziyaret etti. Başkan Topaloğlu ile birlikte kültür evini gezen Kaymakam Köse yerel tarihçi Ramazan Kar'dan Kültür Evi ile ilgili de bilgi aldı.

Program sırasında bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bayramların sevgi ve saygının, milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı günler olduğunu belirterek, Kemer'de Kurban Bayramı ile birlikte trafik yoğunluğu yaşandığını söyledi.

“Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için vatandaşlarımızın trafikte çok daha dikkatli olmalarını diliyorum. Bu vesile ile tüm yurttaşlarımızın Bayramını bir defa daha yürekten kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nicelerine kavuşmanızı diliyorum” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu