Kemer'de sağanak sonrası temizlik ve bakım çalışmaları tamamlandı

Kemer

Belediye ekipleri, yağışın ardından yollarda biriken çamur ve pis suyu temizledi, devrilen ağacı kaldırdı ve kış tedbirlerini sürdürüyor.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta etkili olan sağanak yağışın ardından ilçe genelinde yollarda biriken çamur ve pis suların temizliğini gerçekleştirdi.

Mahallelerde Kapsamlı Temizlik

Ekipler, Merkez ve Yeni mahallelerde foseptik taşması sonucu kirlenen yolları yıkayarak temizledi. Çalışmalar, bölge sakinlerinin olağan yaşamına dönmesi için hızla tamamlandı.

Dereden Devrilen Ağaç Kaldırıldı

Kesme Boğazı mevkiinde, yağışın etkisiyle dereye devrilen bir ağaç, belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırılarak olası riskler önlendi.

Kış Tedbirleri Sürecek

Kemer Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına ve afetlere karşı altyapı ve çevre temizliği tedbirlerini almaya devam edeceğini açıkladı.


Antalya,Kemer Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!