324379001

KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI

KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI

KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI

Çamlıbahçe Parkı’nda hayata geçirilen Kent Kahvesi ve Kent Lokantası’nın açılışı Başkanımız Eyüp Kahveci tarafından gerçekleştirildi.

Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşma yapan Başkanımız Kahveci, açılışın şehrimize ve halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Çamlıbahçe Parkı’nın, yalnızca doğal güzellikleriyle değil aynı zamanda sosyal ve kültürel hayata katkıda bulunacak projeleriyle de öne çıkacağını belirten Başkanımız Kahveci, “Kent Kahvesi ve Kent Lokantası’nı ekonomik koşulların zorlayıcı olabildiği bu dönemde hemşehrilerimizin sosyalleşme ve dinlenme ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecekleri şekilde hayata geçirdik” dedi.

Uygun Maliyet ile Hem Lezzetli Hem Keyifli Bir Deneyim

Başkanımız Kahveci, bu tür projelerin şehrimiz için önemli olduğunun altını çizerek, “Kent Kahvemizin samimi ortamında, hemşehrilerimiz kahvesini yudumlarken dostlarıyla hoş sohbetler edebilecek, günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşarak dinlenebilecek. Kent Lokantamızda ise, her yaştan hemşehrimizin uygun fiyatlarla doyurucu ve kendi damak zevkine hitap edecek yemekler yiyebilmesi için özenle hazırlanmış menüleri siz değerli vatandaşlarımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, dua okunması ve kurdele kesimi ile Kent Kahvesi ve Kent Lokantamızın açılışı yapıldı ve vatandaşlarımız Başkanımız Kahveci ile birlikte keyifli sohbetler eşliğinde sıcacık yemeklerin tadını çıkardı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu