Kepez’de çocukların hayalleri ödüllendirildi

Kepez’de çocukların hayalleri ödüllendirildi

Kepez’de çocukların hayalleri ödüllendirildi

Kepez Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Benim Hayallerim” temasıyla düzenlediği resim yarışmasın da dereceye girenlerin ödülleri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tarafından takdim edildi. Çocukların hayallerini çizdiği resimler, Dokuma Park Modern Sanatlar Galeri’nde sergileniyor.

Kepez’in küçük ressamları ödüllerini aldı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “ Benim Hayallerim” mottosuyla resim yarışması düzenlendi. Üç ayrı yaş kategorisinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren çocuklar ödüllerini Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün elinden aldı. Modern Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen sergi açılışı ve ödül töreninde konuşan Başkan Kocagöz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve birlikte yürdüğü kahramanları saygı ve minnetle andı.

GELECEĞE IŞIK TUTAN DÜŞLER

“Benim hayallerim” temalı serginin sadece bir sanat etkinliği olmadığına değinen Başkan Kocagöz, “Bu sergi, bir çocuğun kalbinden çıkan en saf duyguların, bir toplumun geleceğine ışık tutan düşlerin buluştuğu yerdir. Kimi bir gökyüzü çizmiş, kimi bir dost eli…Kimi kardeşliği resmetmiş, kimidoğayı, sevgiyi, barışı…Ama her bir resim aynı şeyi söylüyor bize: Bu ülke, hayal kuran çocuklarla güzelleşiyor. Sevgili çocuklar, siz sadece resim yapmadınız…Siz, Cumhuriyet’in geleceğini çizdiniz.Siz, Atatürk’ün bize emanet ettiği o yarınları, bir fırça darbesiyle bugüne taşıdınız.
Ve biz Kepez’de şuna inanıyoruz:Her çocuk bir renktir, her hayal bir yol haritası…Biz o yolları açmak, o renklere sahip çıkmak için varız! Ne mutlu bize ki Kepez’de böyle yetenekli, renkleriyle konuşan, hayalleriyle yol çizen minik sanatçılar var. Ne mutlu ki; siz varsınız ve bu ülkenin, yarınlarını şimdiden aydınlatıyorsunuz. Renkleriniz solmasın, düşleriniz hep sizinle kalsın.Kaleminiz güçlü, yolunuz açık olsun “dedi.
 
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
 
Konuşmaların ardından hayallerin çizildiği serginin açılışı yapıldı. Dereceye giren çocuklara ödülleri Başkan Kocagöz tarafından takdim edildi.
Birinciye iki yetişkin ve 2 çocuk tatili, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise 5 bin lira değerinde sanat sepeti, mansiyon ödülüne layık görülen 5 kişiye de 500 lira değerinde sanat sepeti hediye edildi.

DERECEYE GİRENLER

06-09 YAŞ KATEGORİSİ
ECE KIZIL                            BİRİNCİ
EVRİM MARAL ÇELİK             İKİNCİ
LİNA ÇOBAN                         ÜÇÜNCÜ
ZEYNEP RAVZA EREN             MANSİYON
RAZİYE BİLGE ŞAHİN             MANSİYON
DEFNE BUZ                           MANSİYON
HAZAL FATMA İBİŞ                MANSİYON
DERİN KUŞ                           MANSİYON
 
10-12 YAŞ KATEGORİSİ
NİSA SENEM KARABULUT      BİRİNCİ
ELA DEMİR                          İKİNCİ
EYLÜL BEYZA ŞEKER             ÜÇÜNCÜ
ŞEYMA EL-MÜHEYMİD           MANSİYON
EMİRHAN KAHRAMANEL       MANSİYON
ECRİN ELA CEYLAN               MANSİYON
BERRANUR MUTLUCAN          MANSİYON
FATMA ERVA EREN                MANSİYON
 
13-15 YAŞ KATEGORİSİ
 
HAZEL EMİNE SÖZERİ            BİRİNCİ
ADA SENA YILDIRIM               İKİNCİ
SÜMEYYE ÇETİNKAYA             ÜÇÜNCÜ
HAVVA SUDE AYDIN               MANSİYON
KUSAY BİLAL ALTINDAĞ         MANSİYON
ÇAĞLA TEREVİ                       MANSİYON
ÜMMÜ GÜLSÜM URHAN           MANSİYON
NEHİR ÇELİK                          MANSİYON
 
 
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR