Kepez'de Öğretmenler Günü Türkü Konseri Düzenlendi

Kepez

Mimar Sinan Akademi THM Topluluğu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde öğretmenlere özel konser verdi.

Mimar Sinan Akademi Türk Halk Müziği (THM) Topluluğu, Anadolu'nun seçkin eserlerini öğretmenler için seslendirdi. Şef Mahmut Özmen yönetimindeki 40 kişilik koroda, aralarında 13 öğretmenin de bulunduğu topluluk, özel hazırlanan repertuarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Öğretmenler Günü'ne Özel Konser

Kepez Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü 'Öğretmenlerimizden Türküler' konseriyle kutladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Mimar Sinan Akademi Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı.

Anadolu Türküleriyle Duygu Yüklü Anlar

Topluluk, Öğretmenler Günü'ne özel hazırlanan repertuarla sahneye çıktı. Anadolu'nun dört bir yanından derlenen türküleri seslendiren koro, hem öğretmenlerin hem de davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Müziğin Evrensel Diliyle Değer Buluşması

THM Korosu, türkülerle yalnızca müzik ziyafeti sunmakla kalmadı, aynı zamanda öğretmenlerin toplumdaki değerini ve fedakarlıklarını müziğin evrensel diliyle buluşturdu.

Antalya,Kepez Belediyesi

Antalya,Kepez Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!