324379001

Kepez’den Atatürk’e saygı

Kepez’den Atatürk’e saygı

Kepez’den Atatürk’e saygı

Kepez Belediyesi, hizmet binasının bahçesinde yer alan ve mevsimsel şartlar nedeniyle bozulmaların olduğu Atatürk Anıtı’nda bakım çalışması yaptı.

Kepez Belediyesi, ulusal ve resmi bayramlarda düzenlenen törenlere ev sahipliği yapan Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nı bakıma aldı.
Zaman içerisinde mevsimsel şartlardan dolayı deforme olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelinin temizliği, bakımı ve onarımı gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bakım çalışmasını Heykeltıraş İlker Erkan Genç’in gözetiminde yaptı. 

ATATÜRK HEYKELİNE ALTIN SARISI RENK

Belediye Meydanı’na 2005’te yerleştirilen Atatürk Anıtı’nda; bakım kapsamında paslanan kısımlar ve kabaran boyalar zımparalanarak, kaldırıldı. Daha sonra bu kısımlara macun çekildi. Bu işlemin ardından Atatürk heykeli,  selülozik boyayla altın sarısı bir renge kavuşturuldu.
Milli Mücadele’nin Lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, anıtta yer alan “Millet sevgisi kadar büyük mükâfat yoktur.” sözü de boyanarak, daha görünür hale getirildi.

BELEDİYE MEYDANI’NA PEYZAJ

Bakım ve onarım çalışması tamamlanan Atatürk Anıtı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine ev sahipliği yaptı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Anıtı ile Belediye Meydanı’nda peyzaj düzenlemesi de yaptı. Meydana, dikilen mevsimsel çiçeklerle, bitkilerle ve yetişmiş ağaçlarla daha yeşil bir görünüm kazandırıldı.  

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu