Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

 “Benim Annemin, Babamın Belediyesi” projesi kapsamında belediye personelinin çocuklarını hizmet binasında ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz,  onlara Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri “Nutuk” hediye etti. Küçük yaşta babasının işyerine yaptığı bir ziyaret anısını da çocuklarla paylaşan Başkan Kocagöz, “Okuyun, güçlü bireyler olun” sözleriyle okumaları için onlara ilham verdi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara unutulmaz bir armağan geldi.  Türkiye’de bir ilk olan “Benim Annemin, Babamın Belediyesi” projesi kapsamında belediye çalışanlarının çocuklarını hizmet binasında ağırlayan Başkan Kocagöz, onlara Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri” Nutuk” hediye etti. Belediye binasında düzenlenen etkinliklerle dolu buluşmada çocuklarla bir araya gelen Başkan Kocagöz, “Sizler bizim çok kıymetli evlatlarımızsınız. Hepiniz hoş geldiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dünya’daki tek çocuk bayramını Mustafa Kemal Atatürk, siz Türk çocuklarına armağan etti. Şimdi bütün dünya çocuklarının bayramıdır. Gelin hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü alkışlayalım, ruhu şad olsun,” sözleriyle hem duygulandırdı hem de çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

ÇOCUKLAR GELECEĞİN GÜÇLÜ BİREYLERİ

Etkinliğin amacının çocuklara ailelerinin çalışma ortamlarını tanıtmak ve onlara güzel anılar bırakmak olduğunu belirten Başkan Kocagöz, “Bizler de bir zamanlar çocuktuk. Hepimizin anne ve babaları çalışırken biz onları merak ederdik. Bu proje ile çocuklarımızın da anne ve babalarının iş yerini tanımalarını istedik. Onlar bizim de evlatlarımız. Geleceğin güçlü bireyleri olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇOCUKLUK ANISINI ANLATTI

Kendi çocukluğundan bir anısını da paylaşan Başkan Kocagöz, küçük yaşta babasının işyerine yaptığı bir ziyarette yaşadığı olayın hayatında dönüm noktası olduğunu söyledi. “Babam bir işçiydi. Bir gün onu ziyarete gittiğimde amiri ona yüksek sesle bağırdı. Babam bana dönüp ‘Oğlum oku, okumazsan sana da böyle bağırırlar. Ama sen okursan, altında çalışanlara asla böyle davranma’ dedi. O günden beri o sözü unutmuyorum. Sizler de okuyun, güçlü bireyler olun” diyerek çocuklara okumaları için  ilham verdi.

SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Etkinlikte, belediye binasının farklı katlarında konuşmayı dinleyen personele de seslenen Başkan Kocagöz, “Sizlere layık olmak için çalışıyorum. Hep birlikte Kepez halkına hizmet ediyoruz. Hayatın zorluklarını birlikte aşacağız. Çocuklarınız bizim de çocuklarımız, onların her sorunu bizim de sorunumuzdur” ifadeleri alkışlarla karşılık buldu.

EN GÜZEL HEDİYE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın en güzel hediyesi de Başkan Kocagöz’den çocuklara geldi. Başkan Kocagöz, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabını çocuklara hediye etti. Ardından çocukları makamında misafir ederek, onlarla birbirinden güzel sohbetler gerçekleştirdi.

Antalya,Kepez Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR