Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Ramazan'da Gece Mesaisindeki Personeli Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Ramazan

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftar sonrasında otobüs şoförleri ve itfaiye personeliyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayı boyunca belediye birimlerini ziyaret ederek personelle buluşmaya devam ediyor.

İftar Sonrası İlk Durak: Hareket Merkezi

Altay, iftarın ardından ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Meram Hareket Merkezi'ndeki otobüs şoförleriyle görüştü.

İtfaiye Teşkilatında İnceleme

Daha sonra Ahmet Özcan Caddesi'ndeki Meram İtfaiye teşkilatına geçen Başkan Altay, burada görev yapan itfaiye personeliyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hizmetlerin Önemi Vurgulandı

Toplu ulaşım ve itfaiye hizmetlerinin şehrin huzuru ve güvenliği açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Altay, "Meram Otobüs Hareket Merkezi'mizde ve İtfaiye Teşkilatımızda görev yapan mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan akşamının bereketini paylaştık. Şehrimiz için gece gündüz demeden görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, huzur ve bereket dolu bir Ramazan temenni ediyorum" dedi.


Konya,Konya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!