KÜTAHYA İŞGEM’DE DÖRT YENİ GİRİŞİMCİYE YER TAHSİSİ YAPILDI

KÜTAHYA İŞGEM’DE DÖRT YENİ GİRİŞİMCİYE YER TAHSİSİ YAPILDI

KÜTAHYA İŞGEM’DE DÖRT YENİ GİRİŞİMCİYE YER TAHSİSİ YAPILDI

Kütahya Belediyesi İş Geliştirme Merkezi’miz (İŞGEM), 2025 yılının ilk seçici İcra Kurulu Toplantısı’nı Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin’in katılımıyla gerçekleştirdi.

Şehrimizdeki girişimcilik ekosistemine yeni bir soluk kazandırarak geleceğin iş insanlarına kapılarını aralayan toplantı kapsamında, İŞGEM’e başvuruda bulunan dört girişimcinin başvuruları kabul edilerek, girişimcilere işlik tahsisi yapıldı.

Yeni dönemde İŞGEM çatısı altında faaliyet gösterecek girişimcilerimiz, güçlü bir mentorluk ağına da erişim imkanı bulacak. İş planı hazırlama, marka tanıtımı, finansal kaynaklara ulaşım, pazarlama ve muhasebe gibi kritik alanlarda sağlanacak danışmanlık hizmetleriyle, girişimciler sürdürülebilir ve rekabetçi yapılar oluşturulacak.

Toplantıya KOSGEB Kütahya İl Müdürlüğü, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Zafer Kalkınma Ajansı ve Kütahya Belediyemizin ilgili müdürlükleri de katılım sağlayarak yeni girişimcilerin süreçlerine destek verdi. Kurumlar arası iş birliğiyle, girişimcilerin ihtiyaç duyduğu çok yönlü desteğin sağlanacağı belirtildi.

Yeni seçilen girişimcilerin projeleri, özellikle AR-GE, inovasyon ve yüksek teknoloji gibi katma değeri yüksek alanlara odaklanarak hem şehrimizin ekonomisine ivme kazandıracak, hem de istihdama katkı sağlayacak.

Kütahya Belediyemiz, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm girişimcileri İŞGEM çatısı altında birleşmeye ve şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sunmaya davet ediyor. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR