324379001

KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya'mızın turizm potansiyelinin yükselmesi için çalışmalar devam ediyor. Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında ve Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleşen Turizm Master Planı Değerlendirme Toplantısı'nda, şehrimizin turizm potansiyeli masaya yatırıldı.

Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve birçok önemli isim, Kapadokya Üniversitesi’nin uzmanlığında ve Kütahya Belediyemizin iş birliğiyle yürütülecek projelerin detaylandırıldığı toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Vali Işın, Kapadokya Üniversitesi'nin tecrübelerinden faydalanarak Kütahya'mızın turizmdeki potansiyelini daha iyi seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Birlikte çalışarak eksiklerin tamamlanacağını ve şehrimizin turizmde gelişme kaydedeceğini vurguladı.

Toplantıda, Kütahya Turizm Master Planı'nın tamamlandığında, şehrimizin tanıtım bütçesinden önemli paylar alacağı ve kolektif bir projeyle halkımızın bu planı sahiplenmesinin önemi ifade edildi.

Şehrimizin mevcut turizm durumu ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerin de değerlendirildiği toplantıda, Kütahya’nın turizm potansiyelinin artırılması için belirlenen hedeflerle turizmin daha iyi bir konuma taşınacağı vurgulandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu