Kütahya'da Ramazan Etkinlikleri Andız'da Gerçekleştirildi

Kütahya

Kütahya Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen Ramazan programında konser, geleneksel gösteriler ve bilgilendirme eğitimleri yer aldı.

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen Ramazan programı, Andız Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci katıldı.

Ramazan Sıcaklığı ve Sanat

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, bir tasavvuf konseri düzenlendi. Programda ayrıca Hacivat-Karagöz gölge oyunu, çocuklara yönelik etkinlikler ve masal anlatımları yer aldı.

Bilinçlendirme Eğitimleri

Etkinlik kapsamında, haşere, kemirgen ve yaban arısı ile mücadele, iklim değişikliği, sıfır atık ve afet farkındalığı konularında bilgilendirme eğitimleri verildi.

Dayanışma Vurgusu

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Ramazan ayının insanları bir araya getiren özel bir zaman olduğunu belirtti. Kahveci, "Bu şehirde aynı duyguyu paylaşan büyük bir aileyiz. Ramazan'ın bereketini, muhabbetini ve dayanışmasını mahalle mahalle hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı ve etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.


Kütahya,Kütahya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!