324379001

MACARİSTAN ULUSAL DANS TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

MACARİSTAN ULUSAL DANS TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

MACARİSTAN ULUSAL DANS TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında kente gelen ve dünyaca üne sahip olan Macaristan Ulusal Dans Topluluğu, muhteşem bir performans sahneledi. İzleyenleri mest eden gösteri, ayakta alkışlandı.

Kortej yürüyüşüyle başlayan ve üç gün sürecek 22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Alanya Kültür Merkezi’nde Macaristan Ulusal Dans Topluluğu sahne aldı. Dünyaca ünlü grubun performansını izlemek için gelen vatandaşlar, unutamayacakları bir gösteri izlediler. Karpatların Yankıları adlı etkinliğe, Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GÖSTERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Macaristan'ın profesyonel halk dansları topluluğu olarak, zengin ve renkli bir repertuarın yanı sıra, yerel halk kostümlerinden oluşan geniş bir koleksiyona sahip olan grup, kostümleri, müzikleri ve danslarıyla muhteşem bir gösteriye imza attı. Renkli görüntülere sahne olan etkinliği seyirciler, dakikalarca ayakta alkışladı.

HEDİYELERİ BAŞKAN ÖZÇELİK VE KAYMAKAM ÜRKMEZER VERDİ

 Koreografide efsanevi ‘Çardaş’, ‘Transilvanya’ ve ‘Macar Çingene’ dansları, ayrıca virtüözlük gerektiren dünyanın en zor erkek dans türlerinden ‘legényes’in de dahil olduğu geniş bir dans gösterisi yer aldı. Alkışlarla sahneye gelen Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanlığı Macar-Türk Kültür Yılı Sorumlusu Müsteşar Dr. Péter Hoppál, Kültür Yılı Sorumlu Daire Başkanı Rita Juhász, Macar Kültür Merkezi Müdürü Áron Sipos, Macaristan Ulusal Dans Topluluğu Direktörü Zoltán Zsuráfszky ve Zsuzsa Zs. Vincze’ye hediyelerini, Kaymakam Ürkmezer ile Belediye Başkanı Özçelik takdim etti.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu