MAŞUK TOKİ YOLUNDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

MAŞUK TOKİ YOLUNDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

MAŞUK TOKİ YOLUNDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarının ardından Maşuk TOKİ yolunda sıcak asfalt dökümüne start verdi.

Bölgedeki altyapı hizmetlerini yürüten ŞUSKİ, Türk Telekom, DEDAŞ ve DSİ'nin çalışmalarının tamamlanmasının ardından harekete geçen ekipler, stabilize zemin sağlamlaştırma çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından büyük bir özveriyle yürütülen asfalt serimi çalışmalarının, en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

Karaköprü'nün önemli ulaşım arterlerinden biri olan Maşuk TOKİ yolunda asfalt serimi tamamlandıktan sonra, yolun kalitesi ve dayanıklılığı artırılacak. Bu da hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkânı sağlayacak.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR