324379001

Milli maç heyecanı iki meydanda kurulacak dev ekranda yaşanacak

Milli maç heyecanı iki meydanda kurulacak dev ekranda yaşanacak

Milli maç heyecanı iki meydanda kurulacak dev ekranda yaşanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı için Beach Park Varyant Meydanı ve Konyaaltı Olbia Meydanı’nda dev ekranlar kuracak. Milli maç heyecanı ve coşkusu meydanlarda yaşanacak.

2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı sürüyor. Aldığı galibiyetlerle çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı, 6 Temmuz Cumartesi saat 22.00’de Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, milli maç heyecanını bir kez daha meydanlara taşıyor. Büyükşehir Belediyesi, Türkiye-Hollanda maçı için Antalya’nın en büyük meydanlarından biri olan Beach Park Varyant Meydanı ile Konyaaltı Sahili Olbia Meydanı’na dev ekranlar kuracak.

MAÇ ÖNCESİ KONSER

Saat 22.00’de başlayacak maç öncesinde Beach Park Varyant Meydanı’nda saat 20.30’da Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu ve Kent Orkestrası konser verecek. Türkiye-Hollanda maçını izlemeye gelen vatandaşlar hem milli heyecanı yaşayacak hem de bandonun şarkılarıyla coşkulu ve keyifli bir akşam geçirecek.

BAŞKAN BÖCEK BAŞARILAR DİLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tüm Antalyalıları, 6 Temmuz Cumartesi günü A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını Beach Park Varyant Meydanı’nda birlikte izlemeye davet etti. A Milli Futbol Takımı’na yarı final yolunda başarılar dileyen Başkan Böcek, “Milli Takımı’mız çeyrek finale kadar yükselerek, ülkece göğsümüzü kabarttı. Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha bu önemli maçta Milli Takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanını birlikte yaşamak üzere tüm hemşehrilerimizi Beach Park Varyant ve Konyaaltı Olbia Meydanı’na bekliyoruz” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu