Rabia Brodbeck OSM’de söyleşiye konuk oluyor

Rabia Brodbeck OSM’de söyleşiye konuk oluyor

Rabia Brodbeck OSM’de söyleşiye konuk oluyor

Büyükşehir Belediyesi Nisan kültür takvimin konuğu dünyaca ünlü yazar Rabia Brodbeck, OSM’de sevenleriyle buluşacak. “Modern Zamanda Derviş Olmak” söyleşisi 8 Nisan’da 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Takvimi birbirinden değerli konuklar ile sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya’ya geliyor
Programlar kapsamında, fikirleri ve hayat hikayesiyle hem Türkiye’nin hem de dünyanın tanıdığı yazar Rabia Brodbeck Sakarya’da sevenleriyle buluşacak.

Modern hayatın hızına karşı bir duruş geliştirmeyi ve içe dönüşün imkânlarını yeniden düşünmeyi amaçlayan “Modern Zamanda Derviş Olmak” söyleşisi Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) gerçekleştirilecek.

Büyükşehir’den davet
Samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşecek program, 8 Nisan Salı günü saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir, tüm sanatseverleri etkinliğe davet etti.

 

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR