ŞAHİN: BU EMSAL HAYATTAN HEPİMİZİN ÖMRÜMÜZCE ALACAĞI ÖNEMLİ DERSLER VAR

ŞAHİN: BU EMSAL HAYATTAN HEPİMİZİN ÖMRÜMÜZCE ALACAĞI ÖNEMLİ DERSLER VAR

ŞAHİN: BU EMSAL HAYATTAN HEPİMİZİN ÖMRÜMÜZCE ALACAĞI ÖNEMLİ DERSLER VAR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümü olarak idrak edilen Mevlid Kandili vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında, mübarek Mevlid Kandili’ne ulaşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, “Bu özel günde, peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) doğumunu, hayatını ve insanlığa sunduğu örnek ahlaki değerleri anarak, gönlümüzü aydınlatmak ve kalbimizi temizlemek için fırsatlar bulacağımıza inanıyorum.” dedi. 

Peygamber Efendimizin (s.a.v) doğum gününün hadisleri ışığında bizlere sevgi, merhamet, adalet ve hoşgörüye dair açık bir rehber olabileceğini belirten Başkan Fatma Şahin mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Mevlid Kandili, sadece bir tarihi olayın anılması değil, aynı zamanda ruhsal bir yenilenme ve manevi bir arınma zamanıdır. Bu anlamlı gecede, dualarımızı Yüce Allah’a yöneltirken, kendimizi ve çevremizi daha iyi bir insan yapmak için çaba göstermek, bize huzur ve barış getirecektir. Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatını ve onun öğretilerini rehber edinerek, bu geceyi bir vesile olarak görmek, manevi anlamda derinleşmek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için büyük bir fırsattır. Acılarımızda da sevinçlerimizde de empati kurabileceğimiz, birliğimizin devamlılığı için örnek olacak bu emsal hayattan hepimizin alacağı dersler var. İnanıyorum ki toplum olarak da buna ihtiyacımız olacak zamanlar yaşıyoruz.

Bu mübarek gece vesilesiyle, siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum. Dualarımızın kabul olması, sevdiklerimizle birlikte olmanın ve paylaşmanın verdiği mutluluğu hissetmemiz, Rabbimizin rahmet ve bereketinin üzerimize olmasını canı gönülden diliyorum.

Mübarek Mevlid Kandili'nin, peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) doğumunu ve hayatını anarak, tüm insanlığa barış, huzur ve sevgi getirmesi dileğiyle. Bu özel günde dualarımızın kabul olması ve gönüllerimizin temizlenmesi temennisiyle, size ve ailenize sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir kandil dilerim."


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu