Sakarya'da Kar Mücadelesi İçin Tüm Ekipler Teyakkuzda

Sakarya

Meteorolojinin kar yağışı uyarısı sonrası Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 49 araç ve 98 personelden oluşan ekibiyle 7/24 esasına göre hazırlıklarını tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışına karşı tüm birimleriyle hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz durumuna geçti.

Yeni haftayla birlikte etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışına karşı Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle teyakkuzda olacak.

Meteorolojiden Gelen Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bölgede yeni haftayla birlikte kuvvetli sağanak yağış, soğuk hava ve kar yağışı beklendiği uyarısının ardından Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekibi alarm durumuna geçti.

7/24 Esasına Göre Çalışma

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bölgemizde yeni haftayla birlikte kuvvetli sağanak yağış, soğuk hava ve kar yağışı beklendiği uyarısı sonrası karla mücadele ekibimiz 7/24 göreve hazır olarak teyakkuz haline geçmiştir. 49 araç ve 98 kişiden oluşan karla mücadele ekibimiz olası buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme araçlarıyla vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada çalışmalarını sürdürecek” ifadeleri kullanıldı.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Sakarya,Sakarya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!