Sakarya’nın gençlik ve spor yatırımlarının temeli atılıyor

Sakarya’nın gençlik ve spor yatırımlarının temeli atılıyor

Sakarya’nın gençlik ve spor yatırımlarının temeli atılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, hayata geçirecekleri Sakarya tarihinin en büyük spor yatırımlarının temelini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la birlikte atacaklarını duyurdu. Alemdar, Arifiye Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu'nun inşaat alanında 10 Ağustos Pazar günü 17.00'da temel atma töreni gerçekleşeceğini açıklayarak Sakaryalıları davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın teşrifleriyle Sakarya’da sporda büyük yatırım döneminin ilk adımı olacak temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.

Temel atma töreni Arifiye’de
10 Ağustos Pazar günü Arifiye Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu’nun inşa edileceği alanda gerçekleştirilecek tanıtım ve temel atma programı saat 17.00’da başlayacak. Arifiye Halk Eğitim Merkezi yanındaki törenin ardından Sakarya’da bisiklet dünya kupası heyecanı yaşanacak.

Programda Arifiye Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu’nun yanı sıra 10 futbol, 10 basketbol-voleybol sahaları ile ilçelere kazandırılacak kapalı spor salonları ile futbol tesislerinin de temeli atılmış olacak.

Sporda tesisleşmeye ivme kazandırıyoruz
Her fırsatta sporda tesisleşmenin önemine vurgu yaptıklarını ifade eden Başkan Alemdar, “İnşallah bu düşüncemizden hareketle şehrimizi kapalı spor salonları, spor tesisleri, sentetik sahalar, futbol, basketbol ve voleybol sahalarıyla buluşturacak yatırım hamlemizin ilk büyük adımını atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Her alanda olduğu gibi sporda da dünyada eşi benzeri olmayan bir tesisleşme devrimi gerçekleştirdik' ifadelerinden hareketle inşallah Sakarya'da da tesisleşmede büyük bir ivme kazandırıyoruz. Yatırım adımlarımızda şehrimizin yanında olan Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile birlikte yatırımlarımızın temelini atacağız. Tüm vatandaşlarımızı heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum” dedi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR