Samsun İtfaiyesi’nden nefes kesen tatbikat

Samsun İtfaiyesi’nden nefes kesen tatbikat

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde nefes kesen bir yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, olası yangınları en hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilmek için Tekkeköy’de bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Senaryo gereği ekipler bir fabrikada çıkan yangına müdahale etti. İhbar üzerine hızlı bir şekilde Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek fabrikadaki yangını söndüren ekiplerin performansı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta ekipler içeride kalan yaralıları da tek tek dışarı çıkarmayı başardı. Tatbikat gereği yaralılar hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı.

Olası bir yangın durumunda hızlı müdahale gücünü ölçmek adına yapılan tatbikat,  dünyada yangına ortalama müdahale süresi olan 5,5 dakikada olay yerine ulaşan Samsun İtfaiyesi’nin hızlı ve etkin mücadele gücünü de bir kez daha ortaya koydu.

İtfaiye ekipleri fabrika çalışanlarına da yangın konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verdi. Fabrika çalışanlarına da verilen eğitim kapsamında açık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kontrolünde fabrika çalışanları tarafından söndürüldü.

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu