ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR HASTANESİ BİTMEDEN ULAŞIM İÇİN ÖNLEMİNİ ALDI

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR HASTANESİ BİTMEDEN ULAŞIM İÇİN ÖNLEMİNİ ALDI

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR HASTANESİ BİTMEDEN ULAŞIM İÇİN ÖNLEMİNİ ALDI

kazanan çalışmalar, kentin dört bir yanından hastaneye kesintisiz ve konforlu ulaşımı hedefliyor.

Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki en büyük yatırımı olan 1700 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatı devam ederken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de bu dev sağlık kompleksine kesintisiz ulaşımı sağlamak amacıyla bağlantı yolu projelerini ardı ardına hayata geçiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatıyla, yaklaşık 20 yıldır açılması beklenen bulvar hizmete açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Güzelşehir Kavşağı’ndan (Orman Bölge Müdürlüğü Kavşağı) Şehir Hastanesi istikametine doğru sıcak asfalt serimine başladı. Söz konusu güzergâh, yalnızca hastaneye değil; aynı zamanda Gazi Osman Paşa Caddesi’ne (Bilim Merkezi yanı) de doğrudan bağlantı sağlayacak. Bu yolda, 2 bin 900 metrelik alanda sıcak asfalt serimi gerçekleştirilmesi planlanıyor. Toplamda 6 kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt kaplama yapılması planlanırken, aynı güzergâhta 6 km’lik alanda  ise zemin güçlendirme ve terasman çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Yapılan bu altyapı çalışmaları, özellikle acil ulaşım gerektiren sağlık hizmetleri için kritik önem taşıyor. Ambulansların hızlı geçiş yapabilmesi, vatandaşların hastaneye zaman kaybetmeden ulaşabilmesi ve olası trafik yoğunluklarının önlenmesi amacıyla yol genişliği titizlikle planlandı.

ŞEHİR HASTANESİ’NE ERİŞİM ARTIK DAHA KOLAY OLACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yol projeleri sayesinde, vatandaşlar Karaköprü başta olmak üzere farklı güzergâhlardan hastaneye kolay ve kısa sürede ulaşabilecek.

Şehir Hastanesi açılmadan önce tüm bağlantı yollarının tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor. Böylece, hem hastanenin açılış sürecinde yaşanabilecek ulaşım yoğunluğu önemli ölçüde azaltılacak, hem de vatandaşlar hastaneye hızlı, güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilecek.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI