324379001

SGM’de engelsiz yaz okulu başlıyor

SGM’de engelsiz yaz okulu başlıyor

SGM’de engelsiz yaz okulu başlıyor

Büyükşehir Belediyesi SGM’de Engelsiz Yaz Okulu kayıtları başlıyor. 24 Haziran Pazartesi gün alınmaya başlayacak olan kayıtların ardından ilk ders zili 1 Temmuz’da çalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleştirilen ‘Engelsiz Yaz Okulu’ başlıyor. Birbirinden farklı branşta özel gereksinimli bireylere eğitimlerin sunulacağı atölyeler için kayıtlar 24 Haziran Pazartesi günü itibariyle alınacak. Kursiyerler aileleri ile birlikte atölyeler için Sosyal Gelişim Merkezi’nde kayıtlarını yaptırabilecek.

Dersler 1 Temmuz’da

Özel gereksinimli bireylerin sosyal çalışmalara katılmaları, yeteneklerini keşfetmeleri için gerçekleştirilen atölyeler, aileler ve kursiyerler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Engelsiz Yaz Okulu'nda tüm engellerin sevgiyle aşıldığı Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) Halk Oyunları, Koro, Drama, Ahşap Boyama, Görsel Sanatlar, Tarım – Ekoloji – Geri Dönüşüm, Hazeran, Çini, Seramik, Okuma – Yazma, Takı, Dikiş ve Bilgisayar olmak üzere 13 farklı branşta eğitimler sunulacak. Dersler 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Engelsiz bireyler atölyelerde hem öğrenecek hem de yeteneklerini keşfedecek. Engelsiz Hobi Atölyelerine ilişkin ayrıntılı bilgiye ise 444 40 54 (Dahili 3733-3735-3738-3736-3782-3780) numarasından ulaşılabilecek

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu