SOGEM, Yüksek Yaşam Kalitesi Ödülü'nü Kazandı

SOGEM, Yüksek Yaşam Kalitesi Ödülü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi SOGEM, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin düzenlediği yarışmada 96 proje arasından Yüksek Yaşam Kalitesi kategorisinde ödül aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda, "Yüksek Yaşam Kalitesi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve uygulamalarla yerel yönetimlere örnek olmaya devam ediyor. Şehirde sosyal yaşamı güçlendiren ve çevresel sürdürülebilirliği önceleyen belediye, bir ulusal ödülün daha sahibi oldu.

96 Proje Arasından Seçilme Başarısı

49 üye belediyeden 96 projenin değerlendirildiği yarışmada projeler yedi ayrı kategoride incelendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Girişimcilik Merkezi, toplum odaklı yaklaşımı ve sürdürülebilir sosyal etki hedefiyle "Yüksek Yaşam Kalitesi" alanında ödül almaya hak kazandı.

Özenli Çalışmaların Karşılığı

İzmir'de düzenlenen programda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adına ödülü Genel Sekreter Serdar Atalar aldı. Atalar, "Bu anlamlı ödül, Kahramanmaraş'ta sosyal girişimcilik kültürünü güçlendirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmaların bir göstergesi" dedi.

Toplumsal Fayda Üreten Merkez

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), şehirdeki sosyal sorunlara yenilikçi çözümler geliştirmeyi ve toplumsal yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Eğitim programları, girişimcilik destekleri ve sosyal inovasyon projeleriyle dikkat çeken merkez, hem bireysel gelişimi hem de şehir genelinde sosyal kalkınmayı destekliyor.

İkinci Ulusal Başarı

Sosyal Girişimcilik Merkezi projesi, böylece ulusal düzeyde ikinci kez ödül almış oldu. SOGEM, ilk olarak 2021 yılında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Uygulama Yarışması'nda ödüllendirilmişti.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!