324379001

Solotürk’ten Şanlıurfa Semalarında Nefes Kesen Gösteri

Solotürk’ten Şanlıurfa Semalarında Nefes Kesen Gösteri

Solotürk’ten Şanlıurfa Semalarında Nefes Kesen Gösteri

birlikte büyük bir heyecanla izledi.

Eyyübiye Millet Bahçesindeki etkinliklere Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile vatandaşlar katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında SOLOTÜRK gösteri ekibi Peygamberler şehri Şanlıurfa’da gökyüzünde nefes kesen bir gösteriye imza attı. SOLOTÜRK ekibinin nefes kesen gösterisini izlemek için vatandaşlar Millet Bahçesine akın etti.

Ay Yıldızlı Türk Bayraklarıyla alana gelen vatandaşlar gösterinin başlamasını sabırsızlıkla bekledi. Diyarbakır'dan havalanan Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, kısa bir sürede Şanlıurfa semalarında belirdi.

Gökyüzünde akrobasi gösterisi sunan ekibi, vatandaşlar bayraklarla selamladı. SOLOTÜRK pilotu, gösterinin sonunda alanda kendisini izleyenleri telsizle selamladı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile protokol üyeleri, nefes kesen gösteri uçuşunu vatandaşlarla birlikte büyük bir heyecanla izledi. Başkan Gülpınar, gösterileri izlemeye gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

SOLOTÜRK tarafından gerçekleştirilen gösteriler izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Uçuş gösterisini dikkatle izleyen vatandaşlar bu anı cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte başlayan Kültür Yolu Festivalleri için birçok etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlıyor.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu