324379001

Sporseverler Final Four Heyecanını Dev Ekranlardan Takip Etti

Sporseverler Final Four Heyecanını Dev Ekranlardan Takip Etti

Sporseverler Final Four Heyecanını Dev Ekranlardan Takip Etti

Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe’nin Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile oynadığı Final Four müsabakasını Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Karacasu Konteyner Kent’te kurulan dev ekranlarda sporseverlerle buluşturdu.

Şiir ve edebiyatın başkenti olan Kahramanmaraş’ı spor alanında da Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi yapmak için faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sporseverlere özel bir çalışma yaptı. EuroLeage Final Four’da Fenerbahçe – Panathinaikos müsabakası Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Karacasu Konteyner Kent’te kurulan led ekranlarda canlı yayınlandı. Olumsuz hava koşullarına rağmen basketbolseverler, Fenerbahçe’nin Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile zorlu mücadelesini büyük bir heyecanla takip etti. Vatandaşlar, sağlanan canlı yayın desteği için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Büyükşehir, Basketbolseverleri Bir Araya Getirdi

Faruk Kuşcu, Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Dernek Başkanıyım. Öncelikle bu kadar basketbolseveri bir araya getiren Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Hep birlikte takımımızı destekliyoruz. Güzel bir akşam” dedi. Umutcan Kuştan ise, “18 yaşındayım. Özellikle gençlerin bir araya gelmesi noktasında bu tür organizasyonlar çok güzel oluyor” diye konuştu. Organizasyon için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Yusuf Can Ebe, “UNİFEB olarak bu organizasyona hep birlikte katıldık. Fenerbahçe’mizin yanındayız” ifadelerini kullandı. Arif Can Balçın da, “Şehrimizde böyle bir organizasyonun düzenlenmesi çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu