324379001

TEMİZLENEN YALINCAK PLAJI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

TEMİZLENEN YALINCAK PLAJI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

TEMİZLENEN YALINCAK PLAJI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yalıncak Plajı’nın daha sağlıklı ve düzenli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Sıcakların artmasıyla yoğunluk yaşanan bölgede bir taraftan kıyı temizliği yapılırken diğer taraftan ise kanal düzenleme çalışması yürütülüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, kıyılar, plajlar, sahiller ve yürüyüş yollarında çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatları doğrultusunda Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi'nde bulunan Yalıncak Plajı'nda yoğun bir temizlik faaliyeti gerçekleştiriliyor. İş makineleriyle yapılan çalışmalar kapsamında kıyılarda yüze çıkan yosunlar temizlenirken Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından plaj bölgesinde bulunan akarda kanal uygulaması gerçekleştirildi. Bütün bu çalışmalarla vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmesi sağlanırken, plajlar denize girilebilir hale getiriliyor.

YOSUNLAR TEMİZLENDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye’sinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha sağlıklı yerlerde vakit geçirmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Ortahisar ilçesinde bulunan Yalıncak Plajı’nda temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Yosun temizliği yapılarak kötü koku ve görüntü oluşması engelleniyor. Şehrimizi etkisi altına alan bunaltıcı sıcaklarda vatandaşlarımızın rahatlıkla kıyılarda ve plajlarda vakit geçirmesi önceliğimizdir. Vatandaşlarımızın yaz mevsiminin keyfini çıkarması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek” denildi.


Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu