TEMİZLİK ARAÇLARI YENİLENİYOR…

TEMİZLİK ARAÇLARI YENİLENİYOR…

TEMİZLİK ARAÇLARI YENİLENİYOR…

2017 yılında alınan ancak o günden itibaren bakım ve onarımları yapılmayan çöp toplama ve süpürge araçlarının, İzmir ve Çorum’da bakım ve onarımları yapılmaya başlandı.


Her 10 günde bir 4 araç İzmir’e gönderiliyor ve kapsamlı bir yenileme çalışmalarının ardından yeniden Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim ediliyor. 17 milyon 800 bin liraya ihale edilen bakım ve onarım işlemleri sonrası temizlik araçları daha kaliteli hizmet sunabilir hale geliyor.

ARAÇLAR İZMİR VE ÇORUM’A GÖNDERİLİYOR
Yenileme çalışmalarının kasım ayının sonuna kadar devam edeceği ve bu kapsamında toplam 27 çöp aracı ve 4 süpürge aracının baştan aşağı yenileneceği ifade ediliyor. Rutin bakımlarının yapılmadığı için sık sık arıza veren ve temizlik çalışmalarının aksamasına neden olan araçlar, hizmetin devamlılığı açısından 4’li gruplar halinde İzmir’e gönderiliyor. Her grubun bakım ve onarımı tamamlandığında yeni bir grup araç daha İzmir’e gönderiliyor.


BAŞKANIMIZ DR. ADEM UZUN “HİZMETİMİZİN KALİTESİ DAHA DA ARTACAK”
Geçtiğimiz günlerde bakım ve onarımları tamamlanarak yeniden hizmete giren araçları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, yapılan hizmetin kalitesinden oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.


Şehir genelinin temiz ve bakımlı olmasına azami çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Uzun “Temizlik araçlarımızın neredeyse tamamı alındıkları ilk günkü haliyle hizmet veriyormuş. Periyodik bakım ve onarımları aksatılmış. Özellikle çöp toplama araçlarımızın durumu hakikaten çok kötüydü. Hemen bakım onarım ve hijyen ihalesini tamamlayarak İzmir ve Çorum’a araçlarımızı gönderdik. Bir yandan araçlarımızın bakımlarının yapılması bizim için önemliydi ancak hizmetin de aksamaması gerekiyordu. Bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı temizlik ekiplerimizi tebrik ediyorum. Yenilenen araçlarımızla hizmetimizin kalitesinin daha da artacağının bilinmesini istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki araçlar yenilenen halleriyle Sivas halkı arasında da beğeniyle karşılandı.



Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu