Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir’den 3 madalya

Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir’den 3 madalya

Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir’den 3 madalya

Büyükşehir Belediyesi Atletizm sporcularından Erva Cansu Mercan sırıkla atlamada Türkiye şampiyonu, Şevval Barış ve Yunus Emre Civelek ise aynı yarışmada ikinci olup Sakarya’ya büyük bir gurur yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları, İstanbul’da düzenlenen U18 Salon Türkiye Şampiyonası’nda fırtına gibi esti ve organizasyona damga vurdu.

Erva Türkiye şampiyonu
Yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyonada, temsilcilerimizden Erva Cansu Mercan, U18 sırıkla yüksek atlama kategorisinde Türkiye birincisi olarak altın madalyaya uzandı.

Şampiyonada mücadele sporcularımızdan Şevval Barış, U18 yüksek atlama Türkiye ikincisi ve Yunus Emre Civelek ise U18 60 metre engel Türkiye ikincisi oldu.

Salon sporları organizasyonuna damga vuran, fırtına gibi esen 3 sporcu Sakarya’nın hanesine bu alanda önemli bir başarı yazdırdı.

Tebrik mesajı
Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz atletizm sporcularından Erva Cansu Mercan, Şevval Barış ve Yunus Emre Civelek İstanbul’da düzenlenen U18 Salon Türkiye Şampiyonası’nda çeşitli kategorilerde şampiyonluk ve dereceler elde etmiştir. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR