TÜRSİD Olağanüstü Genel Kurulu Antalya'da Gerçekleştirildi

TÜRSİD Olağanüstü Genel Kurulu Antalya

Antalya Ulaşım AŞ'nin ev sahipliğinde düzenlenen TÜRSİD Genel Kurulu'nda tüzük değişiklikleri kabul edildi, yeni dönem stratejileri belirlendi.

Antalya Ulaşım AŞ, TÜRSİD Genel Kurulu'na ev sahipliği yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım A.Ş., üyesi olduğu Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği'nin (TÜRSİD) Olağanüstü Genel Kurulu'na ev sahipliği yaptı.

Toplantıda Yeni Projeler Tanıtıldı

TÜRSİD Yönetim Kurulu Toplantısı ve Olağanüstü Genel Kurulu, Antalya Ulaşım AŞ'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Antalya Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Dipova, katılımcılara Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni raylı sistem projeleri ve Antalya Ulaşım AŞ tarafından işletilen raylı sistem hatları hakkında bilgi verdi. TÜRSİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Metro İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Soy da, Antalya'da gerçekleştirilen toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kurumsal Kararlar Alındı

Genel Kurul'da divan başkanlığına Antalya Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dipova seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, tüzük değişiklikleri oy birliğiyle kabul edildi, aidat bedelleri karara bağlandı ve yeni yönetim kurulu kararları imza altına alındı.

Yeni Dönem Stratejisi Açıklandı

Genel kurul toplantısında konuşan Dr. Özgür Soy, TÜRSİD'in yeni dönemde güçlü bir dönüşüm sürecine girdiğini belirterek, "TÜRSİD olarak yeni dönemde güçlü bir atılım süreci başlatarak hedeflerimizi ve çalışma biçimlerimizi yeniden tanımladık. Artık sadece tecrübelerin paylaşıldığı bir platform değil, bilginin üretildiği, kayda geçtiği, aklın ortaklaştığı bir merkez olma yolundayız. Bu yüzden TÜRSİD'i bir 'bilgi bankası', bir 'raylı sistem kütüphanesi', hatta bir 'akıl danışılan merkez' haline getirmek için güçlü bir iradeyle çalışıyoruz" dedi. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


Antalya,Antalya Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!