324379001

YALINCAK PLAJI YAZA HAZIRLANIYOR

YALINCAK PLAJI YAZA HAZIRLANIYOR

YALINCAK PLAJI YAZA HAZIRLANIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Genç’in talimatı ile harekete geçen ekipler, yaz mevsimi öncesi plajları ve kıyıları daha sağlıklı hale getirerek halkın kullanımına hazırlıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaz mevsimi öncesi kıyıların ve plajların daha sağlıklı olması için harekete geçti. Ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatları doğrultusunda Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi'nde bulunan Yalıncak Plajı'nda yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar ile turizm sezonunun kusursuz geçmesi, vatandaşların daha sağlıklı plaj ve kıyılarda vakit geçirmesi amaçlanırken bu doğrultuda plajlar pırıl pırıl hale getiriliyor.

 AMAÇ SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR SEZON

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halkın yoğun kullandığı alanların daha hijyenik ve sağlıklı olması için çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Şehrimizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaz sezonunun huzurlu, sağlıklı ve güvenli geçmesi için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Sahillerimiz, kıyılarımız ve plajlarımız halkımızın yoğun olduğu alanlar. Özellikle yaz mevsiminde vatandaşların en çok vakit geçirdiği yerler. Bu nedenle sağlıklı olması büyük önem arz ediyor. Biz de onların ferah ve sağlıklı ortamlarda vakit geçirmesi için uğraş veriyoruz. Vatandaşlarımızın güvenle vakit geçirebilecekler alanlar oluşturmak önceliğimiz. Yapılan bütün çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu