324379001

YAZICIOĞLU ANISINA GÜREŞ FESTİVALİ DÜZENLENDİ...

YAZICIOĞLU ANISINA GÜREŞ FESTİVALİ DÜZENLENDİ...

YAZICIOĞLU ANISINA GÜREŞ FESTİVALİ DÜZENLENDİ...

Belediyemiz öncülüğünde Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Güreş Festivali düzenlendi. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'ndaki festivale, 5 kulüpten 50 sporcu katılım sağladı.


Güreş müsabakalarını; Belediye Başkan Vekilimiz Fehmi Taştan, Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan Baker, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile güreş severler yakından takip etti.


Festival hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan Baker, "Sivas denilince akla gelen spor dallarının başında güreş bulunuyor. Ata sporumuz ve 3 tane olimpiyat şampiyonu çıkaran tek il Sivas... Biz de Belediye olarak güreşi çocuklarımıza sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu anısına uluslararası güreş festivali organize ettik. Paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyor, katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Önümüzdeki yıllardan itibaren bu organizasyonunu daha da büyüterek geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.


TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ ise davet üzerine Polonyalı güreşçilerin Sivas'a geldiklerini ifade ederek “Belediye ile bu işi organize ederek bir güreş festivaline dönüştürmek istedik. Belediyemiz projeye sahip çıktı. Pehlivanların, büyük şampiyonların yetiştiği Sivas'a yakışan güreş festivali şeklinde başlangıç yaptık. Bunu seneye daha geliştirerek, katılımcı sayısını artırarak daha da büyük organizasyon şekline dönüştürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.



Geleneksel olarak yapılması planlanan etkinlikte dereceye giren sporculara madalyaları; Belediye Başkan Vekilimiz Fehmi Taştan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ tarafından takdim etti.


Yerli ve yabancı 50 güreşçinin mindere çıktığı barış ve kardeşlik temalı festivalin, önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı şekilde icra edilmesi hedefleniyor.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu